Vi gör det svåra enkelt

Vi lyckas med något av det mest komplicerade som finns – att se till att ditt företag är rätt licensierat. Dessutom gör vi det på ett sätt som är både smidigt och tryggt för dig.

Vi hjälper dig med allt från inköp av de faktiska licenserna till att säkerställa att licensinnehaven och hanteringen av dem sköts avtalsmässigt. Vi etablerar nära relationer med dig som kund och arbetar långsiktigt och rådgivande för att säkerställa att dina licenser anpassas efter de förändringar som sker inom er organisation. Vi ser till att era IBM-licenser är optimerade efter er konstaterade användning och säkerställer att ni inte har programvara installerad som ni inte har licenser för.

Vi erbjuder tjänster inom Software Asset Management (SAM), driver konsultverksamhet med teknisk konsultation och är en av få aktörer som erbjuder installation och konfiguration av ILMT (IBM license metric tool). Dessutom är vi en av Nordens största återförsäljare av IBM:s programvaror.

Sammantaget betyder ett samarbete med Longana att ditt företag är rätt licensierat och att era licenser utnyttjas på bästa sätt.

Våra medarbetare

Hos oss arbetar konsulter med expertkunskaper inom IBM software. Tillsammans har vi mer än tjugo års erfarenhet av licensrådgivning och vi har gjort tusentals unika IBM-affärer.

Du når oss via mail enligt fornamn.efternamn@longana.com.

Vi ser fram emot att höra av dig.

<strong>Magnus Sjöstrand</strong>
Magnus SjöstrandSAM-konsult
Phone: +46 706 25 02 51
<strong>Pär Samuelsson</strong>
Pär SamuelssonSAM-konsult
Phone: +46 705 32 81 10
<strong>Lars Jonsson</strong>
Lars JonssonUtvecklare
<strong>Fredrik Sandström</strong>
Fredrik SandströmUtvecklare
<strong>Andrei Kouvchinnikov</strong>
Andrei KouvchinnikovUtvecklare